10 DanStroe BraduStatia finala a liniei de transport public local Bradu a fost mutata imediat dupa sensul giratoriu din Craiovei, vizavi de Rompetrol. Conform legislatiei actuale, transportul public local se desfasoara exclusiv pe raza teritoriala a unitatii administrativ teritoriale. In mod normal, statia finala trebuia amenajata la limita dintre comuna Bradu si municipiul Pitesti, undeva in zona de urcare spre Targul Saptamanal.

Primarul Dănuţ Stroe vine cu următoarele precizări: “Cu toate acestea, in urma discutiilor purtate cu domnul primar Cornel Ionica, am gasit bunavointa pentru a amplasa statia finala in locul pe care l-am amintit mai sus, ocazie cu care doresc, din nou, sa ii multumesc. De asemenea, referitor la vechea statie, aceasta nu era destinata exclusiv locuitorilor comunei Bradu, fiind folosita si de alte localitati, de aceea, desfiintarea ei nu trebuie vazuta ca o decizie indreptata impotriva noastra, asa cum am auzit unele zvonuri.

Nu cred ca mutarea statiei cu cateva sute de metri reprezinta o problema majora, mai ales ca in zona respectiva exista numeroase treceri de pietoni, sporind siguranta calatorilor. Cred, in schimb, ca o problema majora o reprezinta conditiile de transport, motiv pentru care va informez ca ne aflam in faza elaborarii documentatiei de atribuire a serviciului public de transport local, urmand ca pana la sfarsitul acestui an sa aiba loc licitatia pentru atribuirea contractului. Astfel, de anul viitor vom avea conditii decente de transport!”