Tânăr găsit mort pe stradă în Piteşti - Noi indicii

7424183 mediafax foto remus badeaDosar penal pentru tinerii care şi-au abandonat prietenul pe o stradă din Piteşti, deşi acesta se simţea rău. Tânărul a murit chiar pe trotuarul din faţa blocului în care locuia. Procurorii au deschis două dosare penale. Unul în care ofiţerii de la crimă organizată verifică dacă victima consumase droguri în noaptea fatidică. În al doilea dosar, amicii tânărului sunt cercetaţi pentru lăsare fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

 

Poliţiştii l-au audiat deja pe cel care a condus maşina şi îl cercetează acum în stare de libertate. Rudele şi prietenii victimei caută răspunsuri.

Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al PJ Argeş: „ A fost deschis un dosar de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lăsare fără apărare a uneui persoane aflate în primejdie, totodată se continuă cercetările pentru dosarul de moarte în condiţii suspecte. Situaţia evoluează, acheta evoluează”.

Anchetatorii au indicii că victima ar fi consumat droguri înainte de incident.

Prim-procuror adjunct al parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Nicolae Argeşanu: „Nu au fost identificate leziuni, a fost identificata asupra cadavrului o sumă de bani ceeea ce a dus la înlăturarea unei ipoteze a unei tâlhării având în vedere informaţiile primite din teren au fost sesizaţi şi lucrătorii BCCO Piteşti pentru a verifica aspecte de competenţa acestora”.

Primele rezultate ale necropsiei au arătat că tânărul a murit asfixiat, din cauza unui edem pulmonar.

Top