”Pubertatea și etapele ei” - proiect la Mioveni

28699383 422436511503602 5220212014827954179 oPrimăria orașului Mioveni, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Argeș au derulat proiectul comun cu tema ”Pubertatea și etapele ei” – campanie de informare și conștientizare privind transformările fizice și emoționale apărute odată cu trecerea de la perioada copilăriei la adolescență. Beneficiarii acestui proiect au fost elevii ciclului gimnazial din cadrul școlilor Nr. 1 Mioveni și "George Topârceanu" Mioveni. 


În cadrul unor întâlniri interactive, prin prezentări power-point și discuții deschise, dr. Eliza Lupu și alți specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică Argeș împreună cu cadrele medicale din cabinetele școlare le-au vorbit elevilor despre transformările fizice și emoționale ce apar în perioada pubertății, i-au informat în ceea ce privește igiena personală corectă specifică acestei perioade și i-au îndemnat să respecte intimitatea și demnitatea colegilor.
Având în vedere utilitatea acestor discuții cu elevii, proiectul va fi continuat în perioada următoare și la nivelul altor școli din orașul Mioveni.

Top