Tineri excelenți pentru Argeș

IMG 20180613 WA0029Miercuri, 13 iunie 2018, in prezenta a 200 de tineri, Teatrul "Al.Davila" din Pitesti a gazduit cea de a VII-a editie a evenimentului "Tineri pentru Arges" organizat de Organizatia Pitesti a Partidului National Liberal. Proiectul, initiat de tinerii liberali in urma cu 7 ani, isi propune sa promoveze tineri care au demonstrat excelenta in diverse domenii- sport, cultura, invatamant, antreprenoriat, mediul politic.


In cadrul spectacolului au fost premiati 3 elevi cu rezultate la olimpiadele si concursurile nationale de istorie, latină și limba română:
 MANDA  IULIA - Colegiul Național ”Ion C. Bratianu”,
 POPESCU SILVIA -  Colegiul Național ”Ion C.Brătianu”
 DINCA RADU - Colegiul Național ”Zinca Golescu”.

 Radu Perianu, Presedinte PNL Pitesti : "Incercam sa aducem excelenta in fata tuturor - la propriu, pe scena Teatrului "Al.Davila" pentru ca dorim sa promovam meritrocratia reala. In primul rand as spune ca, mai mult ca oricand, e nevoie sa-i laudam pe acesti copii, sa le facem cunoscute realizarile. Tinerii din Arges trebuie sa vada cu adevarat ca aceasta este calea spre succes iar exemplele negative pe care le vad cateodata la televizor - poate mai des decat altadata, sunt regretabile si intolerabile. As mai adauga si ca tinerii, atat cei care performeaza cat si colegii lor, trebuie sa simta aprecierea si beneficiile ei si sa gaseasca astfel puterea de a se depasi pe ei insusi. Indiferent ca o facem intr-o sala de teatru sau pe un stadion, cu conditia sa nu incercam sa ne asumam merite care nu ni se cuvin si sa nu asteptam recunostinta nemeritata, este si rolul nostru, al politicienilor, sa construim  cadrul, <<scena>> care sa permita recunoasterea eforturilor lor. Nu in ultimul rand as incheia prin a spune ca am speranta sincera ca tot mai multi tineri excelenti sa isi faca simtita prezenta si in politica, indiferent de optiune agreata.

Pentru intreaga activitate si importanta contribuție adusă culturii în județul Argeș, in cadrul evenimentului i-a fost înmânata o diplomă de excelență și profesorului Lucian Costache, cunoscut atat pentru rezultatele elevilor pe care i-a indrumat cat si pentru numeroasele premii și distincții primite dintre care amintim Premiul ”Gheorghe Lazăr I” și Premiul ”Olimpicii României”. 

Top