Un adevărat chin trăit de o argeşeancă!

femeie batuta si infometata de concubinul din localitatea rucar din argesDupă şase ani de tortură, o poveste înfiorătoare a ieşit la lumină într-o localitate din Argeş. O tânără de 34 de ani, mama a trei copii, a fost sechestrată şi umilită timp de şase ani de bărbatul pe care l-a cunoscut pe internet şi cu care s-a căsătorit. Femeia era bătută şi înfometată, nu avea acte şi nu avea voie să ia legătura cu familia ei. Chinul a luat sfârşit abia după ce a reuşit să ascundă în sendvişul fetiţei un bilet, pe care l-a citit educatoarea.

 

Din 2012, tânăra mamă a trăit în sclavie. Soţul ei i-a distrus actele de identitate şi a sechestrat-o în propria locuinţă, pe care a împânzit-o cu camere de supraveghere. Femeia vorbea la comandă şi ieşea din casă doar însoţită de el.

Fără telefon şi izolată de lume, tânăra a reuşit abia după şase ani sa evadeze. A ascuns un bilet în sendvişul copilului, prin care cerea ajutor. Educatoarea fetiţei l-a găsit şi a alertat Poliţia.

La scenele cumplite asista şi fetiţa de cinci ani. Acum, mama şi fiica au ajuns într-un centru pentru victimele violenţei domestice. Individul este însă liber şi o ameninţă chiar şi acolo.

Top