Furt în doi! Minor de 11 ani implicat

furt retinut 1200x868În data de 2 noiembrie, în urma unei sesizări primite prin Sistemul pentru Apeluri de Urgență 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş şi cei ai Postului de Poliţie Băiculeşti au depistat pe S.A., de 23 de ani, din Merişani şi pe un minor de 11 ani, din Băiculeşti, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt şi conducere a unui autoturism fără permis de conducere.

 

Din cercetări poliţiştii au stabilit că, în data de 2 noiembrie, minorul ar fi pătruns într-un autoturism parcat pe raza comunei Muşăteşti, lăsat neasigurat, de unde ar fi sustras o geantă de umăr.

Ulterior cei doi ar fi părăsit locul faptei cu un autoturism condus de tânărul de 23 de ani. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că acesta nu deţine permis de conducere.

Cei în cauză au fost depistaţi în scurt timp pe raza comunei Băiculeşti. Prejudiciul a fost recuperat şi restituit părţii vătămate.

Tânărul de 23 de ani a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar începând cu data de 3 noiembrie, acesta va fi cercetat sub control judiciar.

Top