Finanţele Publice Argeş, întâlnire cu agenţii economici judeţeni!

C70F2D5B DB13 4FA0 990902631EA60BFEConducerea si reprezentantii Administratiei Judetene a Finantelor Publice Arges, in colaborare cu consiliul director si membrii Camerei de Comert

si Industrie Arges au organizat o intalnire cu agentii ecomomici din judetul Arges, membri ai Camerei de Comert si Industie Arges. Intalnirea s-a desfsurat in sala de sedinte a CCI Arges, in prezenta şefului Finanţelor Publice Argeş, Lucreţiu Ioan Tudor, a Gabrielei Ionescu, sef administratie adjunct AJFP Arges şi a lui George Caval, presentele CCI Arges. Reprezentantii mediului de afaceri au beneficiat de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri la întrebările referitoare la sponsorizările acordate de către persoane juridice şi aspecte privind repartizarea dividendelor in cursul exercituilui financiar si intocmirea situatiilor financiare interimare. 

 Au mai fost prezentate aspecte privind vizualizarea in spatiul privat virtual a neconcordantelor din formularul 394, noile reglementări privind casele de marcat, precum şi alte noutăţi legislative. La această întâlnire au participat circa 80 de contribuabili, membri ai Camerei de Comert si Industrie Arges, care au fost deosebit de interesati de noutatile fiscale prezentate. Conducerea sispecialistii din cadrul Serviciului de Asistenta Contribuabili din cadrul A.J.F.P. Arges au oferit raspunsuri si clarificari la toate problemele ridicate in timpul sedintei. Intentia AJFP Arges este de a derula in permanenta un parteneriat cu contribuabilii si de a veni in întâmpinarea necesităţii permanente de îmbunătăţire a informării şi îndrumării acestora, prin transmiterea de noutati fiscale in mod corect si in termen, cat si lamurirea diverselor probleme pe care le intampina.

Top