51 de bilete de tratament balnear

646x404bileCASA JUDETEANA DE PENSII ARGES ANUNTA:

 

 Pentru prima serie din acest an, cu date de plecare in perioada 18-19 martie 2019,   ne-au fost repartizate un numar de 51 de bilete de tratament balnear in statiunile       1 Mai, Amara, Bala, Covasna, Pucioasa si Olanesti.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 14 – 19 martie 2019, conform planificarii care este anuntata telefonic  fiecarui beneficiar.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii februarie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Top