Detalii despre jaful armat de la Piteşti

MzAmaGFzaD0zODg3ZjE2MjZjZTMxZmMxMTM4ZTI5ODAwZTM5ZDI3Ng.thumbUnul dintre cei doi tâlhari a intrat în cazino cu o mască în Moş Crăciun şi agitând un topor în mână. Celălalt era înarmat cu un pistol.

 

Doi bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au dat buzna la ora 6 de dimineaţă, duminică, într-o sală de jocuri a unui cazino din Piteşti, au atacat doi angajaţi şi au fugit cu 40.000 de lei. 
Din felul în care au acţionat, anchetatorii cred că cei doi tâlhari sunt jucători obişnuiţi ai sălii.

Şi asta deoarece au acţionat ceas, au ştiut că banii sunt scoşi din seif la acea oră, iar jaful a durat mai puţin de un minut. Unul dintre cei doi jefuitori purta pe cap o cagulă şi era înarmat cu un pistol.
În sală erau doi jucători, o angajată şi un paznic. Bărbatul mascat în Moş Crăciun l-a lovit pe paznic şi i-a pus toporul la gât, apoi i-a spus să stea pe un scaun. Celălalt s-a dus direct la bar, unde angajata număra banii. I-a luat pe toţi, iar când fata a vrut să iasă, panicată, tâlharul a pus-o la pământ lângă uşă şi a imobilizat-o.

Cei doi jucători din sală, de la acea oră, n-au avut reacţie. Unul dintre ei s-a oprit şi a privit toată scenă, cel de-al doilea nu s-a sinchisit şi a continuat să lovească butoanele de la păcănele.

Poliţia a anunţat că în urmă cu două săptămâni a verificat sala de jocuri jefuită duminică de dimineaţă şi a descoperit că nu exista un plan de pază. După jaf, polițiștii au amendat administratorul firmei cu 4.000 de lei.

Persoanele agresate nu au fost rănite grav. Acestea au primit îngrijiri medicale însă au refuzat transportul la spital.

La această oră se desfășoară cercetări pentru identificarea autorilor.

Top