Simulare BAC 2019. Primele subiecte așteptate, la limba și literatura română

Jmhhc2g9MDEyNGQ2M2I3N2NhYmE1YTk3YjBhNTQwMzA4OTYzMDY.thumbElevii din clasele a XI-a şi a XII-a încep luni, 18 martie, sesiunea de simulare a examenului de bacalaureat 2019. Prima probă este cea de limba şi literatura română. După desfășurarea probelor, subiectele și baremele lor de corectare vor fi publicate, ca în fiecare an, însecțiunea dedicată de pe site-ul Ministerului Educației Naționale. 

 

Subiectele la simularea pentru BAC 2019 la clasa a XI-a vor fi publicate aici. 

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE), în mod similar cu modelele publicate pe subiecte.edu.ro, şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen şi parcurse până la această dată.

De obicei, subiectele la simulare au un grad de dificultate un pic mai mare, tocmai pentru a stimula elevii să se pregătească mai bine pentru examenele de la vară.

 

Top