Reținut pentru furt

politist arestat Copy 640x400Politistii Sectiei de Politie Rurala Tigveni au depistat in flagrant delict un barbat de 29 de ani din Salatrucu, banuit de savarsirea infractiunii de tentativa de furt.


Barbatul ar fi fost observat cand sarea gardul intr-o gospodarie de pe raza localitatii Tigveni. Vecinii, cunoscand ca acolo locuia o femeie in varsta de peste 70 de ani, au anuntat politistii prin SNUAU 112.
Barbatul a fost depistat la scurt timp dupa ce ar fi parasit locuinta in cauza, fara a sustrage bunuri.
In urma cercetarilor, politistii au stabilit ca cel in cauza ar mai fi sustras in ziua de 28 martie a.c., suma de 7.500 de lei si un telefon mobil, de la locuinta unor persoane varstnice de pe raza localitatii Tigveni, iar in cursul lunii octombrie 2018, ar fi sustras bunuri in valoare de peste 1.000 de lei de la alte doua locuinte ale unor persoane varstnice de pe raza aceleiasi localitati, in imprejurari similare.
Dupa administrarea probatoriului, barbatul a fost retinut pe baza de ordonanta pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Curtea de Arges cu propunere de luare a unei masuri preventive.
Cercetarile continua, pentru stabilirea intregii acticitari infractionale.

Top