„Importanţa familiei în societatea românească”

60297297 437530856982577 8213205078979379200 nCu ocazia Zilei Internaţionale a Familiei, marcată în fiecare an pe 15 mai, astăzi a fost organizat seminarul cu tema „Importanţa familiei în societatea românească”.

 

La evenimentul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş organizat în colaborare cu Asociaţia Sfinţii Spiridon şi Irina au participat subprefectul Adrian Dumitru Bughiu, alături de Mihaela Stănciulescu, Avocatul Poporului Argeş, de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Argeş, DGASPC, ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeş şi de asistenţii sociali din cadrul primăriilor din Argeş.

Din cele mai vechi timpuri, familia este considerată unitatea de bază a societăţii, cu toate că această structură a suferit multe transformări în ultimele decenii, adaptându-se tendinţelor demografice şi geografice...

Aceste aspecte au fost dezbăzute în cadrul seminarului de astăzi, unde au fost prezentate şi problemele legate de familii, din punct de vedere social și economic care pot să le afecteze.

Ziua Internaţională a Familiei şi evenimentele dedicate acestei sărbători sunt destinate promovării unor valori precum toleranţa, respectul, împărţirea sarcinilor casnice şi, nu în ultimul rând, combaterea oricăror forme de violenţă în familie.

Top