Polițiștii din Argeș - percheziții la Constanța

descărcare.jppologPolițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, efectuează 3 percheziții domiciliare pe raza județului Constanța, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

 

La primele ore ale dimineții, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul I.P.J. Constanța și al luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Constanța, efectuează trei percheziții domiciliare, dintre care două pe raza municipiului Constanța și una în localitatea Agigea, la locuinţele unei persoane bănuită de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Bărbatul în cauză, de 38 de ani din Onești, județul Bacău, este bănuit că ar fi sustras bunuri dintr-un magazin de pe raza municipiului Curtea de Argeș, în noaptea de 23 spre 24 iunie a.c.

Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 20.000 de lei.

Bărbatul va fi condus la sediul poliţiei, urmând ca după administrarea probatoriului să fie dispuse măsuri legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale din cadrul IGPR – Brigada de Operațiuni Speciale Piteşti și Constanța.

Top