Piteșteanul Marius Pârvu - dat jos de Dăncilă!

image 2017 10 5 22038299 46 costel axinte bogdan cristachePremierul Viorica Dăncilă l-a numit, joi, în funcția de președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor pe Miron-Horia Constantinescu, care până acum a fost șeful Oficiului pentru Protecția Consumatorilor (OPC) Constanța, cunoscut pentru acțiunile sale zgomotoase și televizate, în localurile de pe Litoral. Dăncilă l-a dat jos de la șefia ANPC pe Marius Pîrvu și l-a numit pe Constantinescu, la cererea ministrului Economiei, Niculae Bădălău. 

Horia Constantinescu, membru PSD, este nașul de cununie al fiului cel mare al fostului prim-ministru Adrian Năstase, Andrei. De asemenea, noul șef al ANPC are, alături de Andrei Năstase, un restaurant în Parcul Regele Mihai (fost Herăstrău) din București, potrivit ziarului constănțean Info Sud-Est. 

De asemenea, Horia Constantinescu este nepotul lui Miron Constantinescu, unul dintre liderii politici care au contribuit la instaurarea comunismului în România și nu s-a dezis niciodată de trecutul său sau de prieteniile pe care le-a cultivat de-a lungul timpului. 

Ca șef al OPC Constanța, Horia Constantinescu s-a remarcat prin controale televizate și zgomotoase, la diverse restaurante de pe Litoral.

El a intrat într-un conflict cu primarul PSD-ist al Constanței, Decebal Făgădău, după ce șeful OPC Constanța (pe atunci) a cerut ca toate locurile de joacă din oraș să fie închise, pentru că ar fi fost un pericol pentru copii.

Top