Căutat cu sute de polițiști - găsit la iubită

128529b4 de3f 4806 8b74 097405d43aaeÎn ziua de 27 septembrie a.c., MICU MARIAN, de 42 de ani, a plecat voluntar de pe raza localității Hârsești, fără a mai reveni la domiciliu.
Bărbatul locuia singur, iar polițiștii au fost sesizați de mama acestuia.


Din primele verificări, polițiștii au stabilit că acesta s-ar fi deplasat pe raza localității Ștefănești, pentru a ridica salariul de la firma unde lucra, cerând să intre în concediu medical, după care nu a mai fost văzut.
În seara zilei de 7 octombrie, acesta și-a sunat sora, alarmând-o că ar fi într-un loc necunoscut, de unde nu este lăsat să plece.
Bărbatul a fost căutat de 150 de polițiști, pe raza localității de domiciliu, fiind scotocite albia pârâului Cotmeana, islazul și peste 50 de proprietăți.
În urma căutărilor, bărbatul a fost găsit în timp ce se ascundea, în locuința unei femei de 47 de ani, din aceeași localitate, cu care bărbatul avea o relație.
Cel în cauză și-a justificat gestul invocând niște datorii financiare.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română- Biroul Operațiuni Speciale Pitești, iar în activități au fost angrenați și 20 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Top