DNA zguduie administrația publică din Argeș!

dnaDupă o perioadă bună în care a stat în umbră, părând că lasă corupția să își facă de cap la nivelul județului Argeș, DNA iese la înaintare cu un dosar ce implică zeci de primari și două firme ce au un numitor comun în acționariat. Este vorba despre controversata femeie de afaceri Magda Alexandru care, în ultimii ani, prin intermediul celor firmelor în care este asociat, una de proiectare și una de construcții, a încheiat numeroase contracte cu primăriile din județul Argeș și nu numai. Contracte care, la acest moment, conform informațiilor pe care le deținem, fac obiectul unei ample cercetări a DNA Pitești și vizează lucrări finanțate prin PNDL.

Conform informațiilor pe care le deținem, printre primăriile cărora li s-au cerut documente în această speță se numără: Sălătrucu, Cepari, Tigveni, Cicănești, Băiculești, Nucșoara, Corbi, Ungheni, Oarja, Godeni, Corbeni, Arefu și Albeștii de Argeș.

Faptul că Direcția Națională Anticorupție a solicitat documente referitoare la contractele încheiate între primării și societățile G&M Road Building Engineering și Building Constructions nu mai este un secret printre primarii argeșeni. Cei pe care i-am contactat, ne-au mărturisit fără rețineri că într-adevăr li s-au cerut documente, dar că nu prea știu ce legătură ar avea contractele respective cu abuzul în serviciu…

Deși încă planează o undă de mister în jurul acestui dosar, din puzzleul anchetei lipsindu-ne la acest moment niște piese, în scurt timp lucrurile se vor lămuri și vom aafla cu certitudine dacă primarii din județul nostrum vor fi din nou protagoniștii unei mega-anchete a DNA.

Top