Avocatul Poporului își modifică programul

avoc poporuluiProgramul de lucru al Biroului teritorial Pitești se modifică pe toată perioada în care își produc efectele prevederile Decretului nr. 195/16.03.2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României și în conformitate cu dispozițiile Avocatului Poporului.

Astfel, în intervalul 17.03.2020-16.04.2020 activitatea de audiențe acordate cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea rămân suspendate.

Ne puteți contacta zilnic, de luni până joi, în intervalul orar 9-16 și vineri între orele 9-14 prin următoarele mijloace de comunicare :

  • telefon/fax: +40 248 211 101
  • e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.;
  • poștă: Pitești, strada Garoafelor nr. 6, județul Argeș

Suntem la dispoziția tuturor cetățenilor din județele Argeș și Vâlcea sau din străinătate, a celor aflați în izolare sau în carantină pentru a vă oferi informații, îndrumări, pentru a vă soluționa sau lămuri plângerile conform atribuțiilor specifice reglementate prin Legea nr. 35/1997 privind organizarea și funcționarea instituției Avocatul Poporului, republicată, inclusiv în contextul situației excepționale în care ne aflăm cu toți.

Cu solidaritate umană și uniți într-un efort comun de înțelegere vom reuși să depășim această încercare care ne afectează pe toți.

Top