gelu tofan pnlGelu Tofan a devenit un nume cunoscut în politica argeșeană în ultimul an și jumătate prin faptul că este apropiat de Adrian Miuțescu și că i-a făcut acestuia toate jocurile în organizație, astfel încât să nu îl mai deranjeze nimeni pe actualul președinte. Nu a ascuns acest lucru și chiar a făcut un titlu de fală din asta. Notorietatea sa a crescut mai ales că a beneficiat de imagine gratuită de la partid, el fiind seful comunicarii PNL, fiind de altfel mai promovat decat Adrian Miutescu insasi.

Cu toate acestea, nu se aude nimic la acest moment de o posibila candidatură a lui Gelu Tofan la Primaria comunei Bascov, acolo unde locuieste si chiar are si o afacere de succes. Noi credem sincer ca un astfel de om merita o sansa, mai ales ca el cu gura lui s-a laudat in cateva cercuri restranse ca scorul la Bascov a fost aportul sau la bunăstarea partidului la alegerile trecute.

Noi avem mare incredere in ce spune Tofan, astfel ca il indemnam pe Adrian Miutescu sa-l impinga la o candidatură binemeritata pe Gelu Tofan si sa castige aceasta primarie rosie de prea multa vreme. Nu exista candidat mai cunoscut decat Tofan in Bascov și cu siguranta ar putea face o figura frumoasă. Nu am vrea să credem că Tofan nu face decat sa astepte să fie numit șef la AFIR si ca pune interesele personale inaintea intereselor partidului… Ar fi trist!