Tocmai in Georgescu aruncam cu pietre?! In ziua in care ministrul Sanatatii a dezertat, sa spunem adevarul!

georgescu ionScriu aceste randuri cu ceva strangere de inima… Nu am mai vorbit cu Ion Georgescu de mai bine de un an, ultima data cand am vorbit ne-am si certat de altfel destul de copios… Nu am cum sa rabd insa sa asist cum este linsat Ion Georgescu de la Mioveni, acelasi primar care era efectiv pupat in toate partile moi de toata lumea ca a construit singurul spital dupa Revolutie in Arges si probabil in Romania.

Nu sunt de acord cu multe dintre lucrurile pe care le face Georgescu, nu am fost de acord nici macar cu acest spital insa… timpul a dovedit ca el a avut dreptate in detrimental tuturor. Macar pentru asta merita statuie! Macar ca a facut un ditamai spitalul la cheie si se chinuie sa-l umple de medici si asistente cand toti plecau din tara si el reusea usurel, usurel sa faca treaba asta!

S-au gasit niste troli pe internet, pe retelele de socializare sa il atace astazi pe Georgescu ca de ce umple spitalul de bolnavi COVID-19! Nu el face asta si nici macar nu a fost consultat, atentie!… o mare nesimtire oricat de mare ar fi criza si disperarea unor lideri judeteni extrem de slabi, extrem de prost pregatiti si numiti in functii strict politic. In astfel de situatii, prefectul si Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta decid ce si cum se face si prefectul nostru apolitic Emilut este liberal pur sange de un an de cand amusina in politica functii! Dupa un an de simulat experienta a ajuns prefect in cel mai sensibil moment posibil… tragic!

Tragic este ca nimeni nu l-a intrebat pe Georgescu pana acum ce are nevoie, cum face sa suplineasca banii taiati de guvernarea PNL, dar s-au gasit sa il atace astazi ca el face si drege si umple orasul de bolnavi COVID. Nu, nu este asa! Sa fim corecti! Sa spunem ca are derapaje, ca se crede un mic Dumnezeu, ca greseste, dar si ca munceste zilnic pana la ora 23, fiind singura primarie din Romania unde sceretariatul are trei schimburi! Adica asta e la munca si daca e si daca nu e criza si la 23 noaptea!

In ziua aceasta in care ministrul Sanatatii din tara noastra efectiv a dezertat din acelasi Guvern din care propunerea Catu a fugit! Trebuie sa spunem adevarul si anume ca nu Ion Georgescu de la Mioveni se face vinovat de aceasta decizie care, inteleg ca oricum nu se va concretiza. Faptul ca a anuntat public Ion Georgescu ca va demisiona, nu ar trebui sa bucure pe nimeni, acesta a tras un semnal de alarma ca sa inteleaga toti ca nu e vina lui si ca situatia e grava si ca isi va proteja cetatenii cu pretul functiei.

Top