La Slobozia, şcolile şi grădiniţele au fost aduse la standarde europene

gradinita 3 bunÎn doar un an de mandat, primarul Petre Funie, a reuşit împreună cu oamenii locului să construiscă şi să renoveze şcoli şi grădiniţe, să facă o punte funcţională iar acum se lucrează la extinderea reţelei de apă potabilă.

 „Şcoala Mare”, aşa cum este cunoscută şcoala din localitate a fost modernizată, anvelopată şi dotată cu grupuri sanitare, extensii care lipseau cu desăvârşire. De asemenea, în comună s-a mai construit o doua grădiniţă la standarde europene. Toate acestea au ca punct de legătură o punte care acum se completează cu treceri pietonale: „Puntea care face legătura în comună nu a mai fost renovată de la construirea ei, de zeci de ani. Acum aceasta s-a extins cu treceri pentru pietoni şi biciclişti, fiind necesare aceste lucrări mai ales din cauza faptului că tinerii noştri şoferi teribilişti intrau tare pe punte şi îi mai agăţau cu maşinile pe elevi.”, povesteşte primarul Petre Funie.

De asemenea, s-a mai construit o grădinţă, numărul unităţilor de învăţământ ajungând la patru: două şcoli şi două grădiniţe. În paralel, se forează patru puţuri pentru alimenatarea cu apă şi se aşteaptă semnarea proiectului pe apă-canal, în valoare de 12 miliarde de lei. (PNDL).

Top