Gheorghe Alecsei - Avem mari probleme cu forța de muncă

969201 194126107410824 1413681265 nCaut urgent să angajez personal CALIFICAT cu sau fără experiență în domeniul instalațiilor de apă, canal, termice-sanitare și gaze! Pentru mai multe detalii vă rog sa mă contactați în privat, rog seriozitate - este mesajul postat de Gheorghe Alecsei pe o rețea de socializare.

 

Anunțul este unul ce ar trebui să îi încurajeze pe tineri, mai ales că toată lumea se plânge de lipsa locurilor de muncă.

Vorbind însă cu Gheorghe Alecsei, înțelegem că situația se prezintă cu totul și cu totul altfel.

Forța de muncă a devenit o problemă majoră pentru multe domenii de activitate. Am postat un anunț, l-am făcut cunoscut, l-am dat la ziar și degeaba. Și atenție, caut persoane care nu au experiență și pregătire în domeniu. Am considerat că le putem pregăti prin oamenii pe care îi avem, că îi putem învăța noi. Și tot degeaba - spune Gheorghe Alecsei.

Acesta spune că în domeniu, banii câștigați sunt unii destui de buni.

Domnule, noi nu am fost nevoiți să dăm pe nimeni afară, deci nu sunt probleme cu banii. Însă, avem nevoie de alți oameni și nu găsim. Să știți că salariile sunt bune. Făceam un calcul și oamenii ajung chiar la 100 de lei pe zi. E o sumă foarte bună. De multe ori, poate nici noi, administratorii nu avem acest profit. Ajung la o concluzie destul de dură, dar adevărată. Tinerii de astăzi nu mai vor să muncească și vom pierde mult pe viitor din cauza acestui lucru - mai spune Gheorghe Alecsei.

Top