Drept la replică, Bebe Ivan! Declaraţii spumoase ale PRIMARULUI

29137019 146154622871093 6076820992271843328 nPe parcursul zilei de astăzi, într-unul dintre articole am prezentat situaţia unui drum din Băbana.

 

Cei drept, drumul este greu de descris, însă ne simţit îndreptăţiţi să publicăm şi reacţia edilului Bebe Ivan.

Aveti dreptate, este un drum judetean care traverseaza localitatea noastra si face legatura intre poiana lacului si richitele, un drum traversat zilnic de zeci de masini si sute de muncitori si elevi!
De 13 ani fac adrese de solicitare a asfaltarii acestui important drum de legatura intre 3 localitati argesene, aflat in Zona metropolitana si constat urmatoarele:
In mandatul presedintelui Nicolescu = 0 km
In mandatul lui Tecau =1,8 km si stratul 1 pe 2 km.
In mandatul presedintelui Manu stratul doi =2km.
Dupa cum vedeti trebuie sa treaca ceva anisori buni sa se faca ceva asfalt pe acest tronson !
Este singurul an cand mai mult de jumatate din primarii judetului nu au cerut cofinantari pentru proiectele locale, deoarece au constatat ca judetul a primit mai putini bani la capitolul "drumuri" decat in ceilalti ani, in speranta ca sa se reabiliteze cativa km de drumuri judetene, dar se pare ca dorinta primarilor nu are efect material sau juridic, alocam bani sa reabilitam centru cultural "cinema Lumina" cat pentru o constructie noua, alocam bani pentru "100 ani Unirea Romaniei" si stam prin frig, ploaie si viscol sa aprindem flacara " eternitatii", alocam la cultura mai multi bani decat pentru investitii, alocam bani sa resuscitam partii de skii , cand drumurile judetene sunt aproape praf!!
Am vazut acum 10 zile o scrisoare semnata de peste 200 cetateni care reclamau situatia acestui drum judetean, chiar ma incriminau ca nu fac nimic sa-l asfaltez si au mers in audienta la domnul subprefect, o scrisoare care , citita de cineva din conducerea CJ Arges, m-a acuzat ca eu i-am invatat sa faca aceasta petitie, dar este gresit deoarece suferinta acestor oameni nu are masura, daca cultura predomina in judetul nostru mai mult decat drumurile judetene, atunci hai sa ne apucam de scris..poezii!
Un consilier judetean a mers la conducerea CJ Arges si a facut "loby" pentru a se aloca bani pentru continuarea asfaltarii acestui drum judetean si raspunsul primit a fost:" pai cate voturi luam noi la Babana de doriti aceasta asfaltare?"
Va las sa ganditi si sa ghicici cine a dat acest raspuns!
Am apreciat colegii care au renuntat sa mai ceara bani de la CJ Arges , cat si vointa graitoare catre presedintele CJ Arges de a da bani la comunele sarace , care nu au excedent bugetar, dar nu inteleg cum primarii cu excedent de peste 1.000.000 lei cer bani pentru apa, dotare grupuri sanitar, extindere primarie, imprejmuire gard scoala, finalizare dispensar, etc!
Sufar , oftez pentru ca nu gasesc solutii pentru acest drum judetean, toate blestemele cad pe capul meu, nimeni nu se adreseaza presedintelui CJ Arges ci doar celui "mic" =primarul!
Astazi drumul s-a rupt datorita apelor care se scurg pe paraul Vartej, un parau care apartine de visteria Directia Apelor si a fost scoasa reabilitatea acestuia la licitatie de anul trecut, s-a incheiat si contractul , iar conducerea acestei societatii ne-a spus ieri ca lucrariile vor incepe dupa..paste!!
De ce nu acum, drumul in cateva zile se darama tot, am vazut un stimat inginer de la drumuri judetene a venit ieri si a facut cateva poze, speram sa vina conducerea acestei directii deoarece situatia este grava pe acest tronson, daca le solicit ceva ma indruma sa ma adresez "dlui presedinte", avem prea multi presedinti si nu mai stim caruia dintre ei sa ma..plang!
Stiu ca iar o sa fiu certat ca fac administratie pe fcbook, dar mai suntem cativa care raspundem cetateniilor si aici, am o demnitate si nu puteti sa-mi astupati gura chiar daca am primit mesaje ca nu voi mai primi bani pentru proiectele aflate in derulate!
Am incredere in presedintele Manu, sper sa nu vad primarii care au excedent de 2.000.000 lei sa primeasca bani luna aceasta ptr proiecte, sau sa vad primarii cu mai mult de o finantate sprijinita de CJ Arges, apreciez deschiderea domniei sale catre toti primarii din judet , indiferent de culoarea politica, de ai sprijini finaciar conform Legii Finantelor Pubilce!
S-a oprit ploaia, ma opresc si eu cu rugamintea sa nu uitati ca internetul este "arma" milenului trei!
Scuze pentru persoanele care se simt jenate in aceasta expunere, dar va asigur ca nu vor suferi, viata merge inainte si fara comentariile lui BB Ivan!

Top