Doriți să adoptați un câine din adăpostul Mioveni? Iată ce trebuie să faceți

D360AD10 649D 4A0F B7840651EE7FAA5A"Cum adopt un câine de la Adăpostul Mioveni?

 

  1. Alegeți câinele pe care doriți să-l adoptați dintre cei disponibili pentru adopție. Pentru a face acest lucru aveți la dipoziție două variante:
  2. a) pe pagina dedicată adopțiilor: www.facebook.com/AdoptiicainiMioveni/
  3. b) direct în adăpostul nostru din cartierul Racovița, în punctul Valea Popii.
  4. Depuneți o cerere la secretariatul societății din str. Carol Davila, nr. 4, la care atașați o copie de pe buletin sau vă prezentați la adăpostul nostru din cartierul Racovița, Punctul Valea Popii, oraș Mioveni.
  5. Încredinţarea câinilor spre revendicare şi adopţie se face numai după ce aceştia au fost consultaţi de către medicul veterinar deparazitaţi, vaccinaţi antirabic, sterilizaţi, identificaţi prin microcipare și înregistrați în RECS
  6. Adopția este GRATUITĂ!

PROGRAM DE ADOPȚII:

L – V: 07.00 – 15.00

S – D: 10.00 – 12.00.

O preocupare permanentă a societății Servicii Edilitare pentru Comunitate, administratorul bazei de gestionare a câinilor fără stăpân Mioveni, este aceea ținere sub control a fenomenului câinilor fără stăpân, ameliorarea sănătății și bunăstării animalelor din adăpost, stoparea înmulțirii necontrolate, prevenirea abandonului, facilitarea recuperării câinilor pierduți și reducerea riscurilor asupra sănătății oamenilor dar și încurajarea adopțiilor", transmite S.Ed.C. Mioveni .

Top