S.Ed.C. Mioveni, de 8 ani alături de comunitate!

3922C916 5E8E 454C 91A0096A6B2CDAE1" SEdC Mioveni împlinește anul acesta 8 ani de la înființare, timp în care a evoluat de la o societate mică, formată prin reorganizarea Serviciului ADP și a Serviciului de Iluminat Public, ce funcționau ca servicii distincte în subordinea Consiliului Local Mioveni, la societatea de astăzi, ce oferă o paletă largă de servicii specifice sferei de interes public general și nu numai: apă-canal, iluminat public, construcții civile, salubritate, întreținere spații verzi, ecarisaj, transport, întreținerea și administrarea domeniului public și privat din orașul Mioveni. Pe lângă acestea, societatea noastră desfășoară si activități de restaurant –catering, administrarea bazelor sportive și a celor de agrement, și a deschis, de curând, o modernă stație ITP și un service auto.

 

Rolul nostru, al celor care muncesc în serviciile publice, fie că vorbim despre alimentarea cu apă și canalizare, epurarea apelor uzate menajere, salubritate, spații verzi, iluminat public, este unul deosebit de important în viața comunității locale în care ne desfășurăm activitatea.

Așa cum spune și motto-ul nostru, “Alături de comunitate”, încercăm să ne îndeplinim cât mai bine rolul și sarcinile, unul dintre obiectivele strategice ale managementului nostru fiind chiar orientarea către client, către nevoile acestuia. Fără îndoială, cel mai important obiectiv pe care ni l-am propus este oferirea de servicii de calitate și îmbunătățirea calității vieții populației.

Sprijinul autotităților locale a fost cu siguranță cel mai important în dezvoltarea noastră. Cu ajutorul acestora am reușit extinderea paletei de servicii prestate și s-au creat locuri de muncă. În calitate de operator local, contribuim la dezvoltarea zonală și la îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, prin realizarea unei infrastructuri moderne, ca bază a dezvoltării economice, la dezvoltarea durabilă a serviciilor publice de alimentare cu apă și canalizare, iluminat public, salubrizare și protecția mediului înconjurător.

Conducerea societății mulțumește autorităților locale pentru spijinul acordat, partenerilor, angajaților pentru implicarea de care au dat dovadă în cei 8 ani de activitate, și nu în ultimul rând clienților noștri pentru încrederea acordată", transmite SEdC Mioveni.

Top