„INFORMARE acasă! SIGURANȚĂ în lume!”

natalia intoteroCampania Națională „INFORMARE acasă! SIGURANȚĂ în lume!”, derulată de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni și instituțiile partenere a ajuns în Argeș. 


Alături de ministrul Natalia-Elena Intotero, care a prezentat cele mai importante elemente ale campaniei destinate românilor care intenționează să studieze sau să muncească peste hotare, s-au aflat președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, prefectul Emilian Dragnea, subprefectul Adrian Bughiu, deputații Simona Bucura Oprescu si Nicolae Georgescu, primari argeșeni și reprezentanti ai instituțiilor implicate in asiatenta si protectia socială, mass media locală.
Președintele Consiliului Județean Argeș a lăudat inițiativa privind organizarea acestor campanii de informare, precum și implicarea directă a Ministerului Românilor de Pretutindeni în comunitățile de români din afara granițelor țării, subliniind totodată necesitatea unei informări mai agresive, în sensul pozitiv, a românilor plecați la muncă în străinătate asupra îmbunătățirii conditiilor din România, în contextul lipsei de forță de muncă din țară si a creșterii veniturilor.

Top