O R D I N E DE Z I:

  1. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificarea bugetului municipiului Pitești pe anul 2018.
  2. Proiect de hotărâre inițiat de primar privind rectificarea bugetului instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2018.
  3. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea unei camere în imobilul situat în str. Victoriei nr.38, Pitești, jud. Argeș.
  4. Proiect de hotărâre iniţiat de primar pentru îndreptarea unor erori materiale în cuprinsul H.C.L. nr. 238/12.07.2018 privind delegarea gestiunii serviciului public de salubrizare: măturatul, spălatul, stropirea și întreținerea căilor publice și curățarea și transportul zăpezii de pe căile publice și menținerea în funcțiune a acestora pe timp de polei sau de îngheț, către S.C. Salpitflor Gren S.A., cu modificările și completările ulterioare.
  5. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind organizarea în municipiul Pitești a Târgului “Toamna Piteșteană”, ediția a XIII-a, octombrie 2018.
  6. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea raportului de evaluare a materialelor rezultate din dezmembrarea unor bunuri concesionate S.C. Apă Canal 2000 S.A., scoase din funcțiune, aparținând domeniului privat al Municipiului Pitești, ce urmează a fi valorificate ca deșeuri reciclabile.
  7. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind alegerea președintelui de ședință.
  8. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei “Piteșteni Centenari”.
  9. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Grădiniței “Așchiuță” Pitești.
  10. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Grădiniței cu program prelungit “Altina” Pitești.
  11. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în comisia pentru evaluarea și asigurarea calității educației a Grădiniței cu program prelungit “Altina” Pitești.
  12. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în consiliul de administrație al Grădiniței cu program prelungit “Piticot Barbă-Cot” Pitești.
  13. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentantului consiliului local în comisia pentru evaluarea și asigurarea calității educației a Grădiniței cu program prelungit “Piticot Barbă-Cot” Pitești.
  14. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentanților consiliului local în consiliul de administrație al Palatului Copiilor Pitești.
  15. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind neexercitarea dreptului de preemțiune pentru achiziționarea imobilului situat în Pitești, strada Egalității nr.11, județul Argeș.
  16. 1 Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate.
  17. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind conferirea Diplomei de fidelitate – nunta de diamant.
  18. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea raportului de evaluare a materialelor rezultate din dezmembrarea unor bunuri concesionate SC Apă Canal 2000 SA, scoase din funcțiune, prin H.C.L. nr. 148/24.05.2018, aparținând domeniului privat al municipiului Pitești, ce urmează a fi valorificate ca deșeuri reciclabile.
  19. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind prelungirea unor contracte de închiriere pentru unități locative situate în municipiul Pitești.
  20. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea repartizării unei unități locative, destinată închirierii, pentru tineri, construită în municipiul Pitești prin Agenția Națională pentru Locuințe.
  21. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind rectificarea Bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2018 al S.C. Publitrans 2000 S.A. Pitești.
  22. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Raportului de evaluare a unui bun concesionat S.C. Salpitflor Green S.A., scos din funcțiune conform H.C.L nr. 175/26.06.2018, și care urmează a fi valorificat.
  23. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea documentației tehnice actualizate pentru proiectul „Creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public din municipiul Pitești”.
  24. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea autorizării SC ADMINISTRATOR IMOBILE DAC S.R.L., pentru activitatea de administrare a imobilelor-condominii în municipiul Pitești.
  25. Proiect de hotărâre iniţiat de primar pentru îndreptarea unei erori materiale strecurată în cuprinsul H.C.L. nr. 295/23.08.2018 privind repartizarea unei locuințe din fondul locativ aflat în patrimoniul public al Municipiului Pitești și în administrarea Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești.
  26. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind actualizarea valorii de inventar, ca urmare a evaluării unor active fixe din domeniul public al municipiului Pitești.
  27. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind modificarea și completarea H.C.L. nr.183/ 26.06.2018 referitoare la aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Poliției Locale a Municipiului Pitești cu modificările și completările ulterioare.
  28. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea Regulamentului de organizare și Funcționare a Poliției Locale a Municipiului Pitești.
  29. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind însușirea raportului de evaluare pentru imobilul teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Depozitelor nr.38.
  30. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea devizului general actualizat aferent obiectivului de investiții “Extindere și reabilitare imobil școala gimnazială Mircea cel Bătrân, municipiul Pitești ”.
  31. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea organigramei și a statului de funcții ale Direcției de Asistență Socială a Municipiului Pitești.
  32. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind numirea reprezentanților consiliului local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar de stat, cu personalitate juridică, din municipiul Pitești.
  33. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind introducerea în domeniul public al Municipiului Pitești a bunurilor realizate de S.C. Apă Canal 2000 S.A. prin contractul de lucrări CL5 din cadrul Proiectului “Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Argeș”, din surse de finanțare publice, precum și transmiterea acestora, în concesiune.
  34. Proiect de hotărâre iniţiat de primar prin care se ia act de modificarea statutului unității de învățământ preuniversitar de stat “Dimitrie Dima” Pitești, din Colegiu Tehnic în Liceu Tehnologic, începând cu anul școlar 2018-2019.
  35. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind completarea H.C.L. nr.252 din 26.07.2018 privind aprobarea documentației tehnico-economice actualizate și a indicatorilor tehnico-economici actualizați pentru obiectivul de investiții “Transformare cămin C3 în clădire locuințe sociale”.
  36. Proiect de hotărâre iniţiat de primar privind aprobarea proiectului ”Modernizare, montare sistem panouri solare și eficientizare energetică a Bazinului Olimpic din Pitești”, Axa prioritară 3, Prioritatea de investiții 3.1, Operațiunea B, Apel de proiecte nr. POR/2016/3/3.1/B/1/7REGIUNI și a cheltuielilor legate de proiect.
  37. Raport privind îndeplinirea obiectivelor și criteriilor de performanță de către directorul Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești în semestrul I al anului 2018.
  38. Raport privind îndeplinirea indicatorilor de performanță și de evaluare a activității Serviciului Public Administrația Domeniului Public Pitești pe trimestrul II al anului 2018.
  39. Raport privind închirierea unui imobil teren situat în intravilanul municipiului Pitești, str. Târgul din Vale F.N.
  40. Informare privind solicitarea de extindere a destinației obiectului contractului de concesiune nr.6095/09.02.2011, cu modificările și completările ulterioare.
  41. Diverse.