Cursurile de master ale UPB - deschise la Mioveni

43103886 545237712556814 2158178258300960768 oÎn noua Sală Amfiteatru a Liceului Teoretic “Iulia Zamfirescu” din Mioveni, a avut loc deschiderea oficială a cursurilor de master, organizate de Univresitatea Politehnica București, în beneficiul studenților din Mioveni.


Facultăţile Energetică şi IMST ale Universităţii Politehnica din Bucureşti au adus în Mioveni, pentru al optulea an consecutiv, două specializări - Managementul Mediului şi Dezvoltare Durabilă şi Concepţie şi Management în Productică. Cele două programe de master, sunt fără taxă și se adresază doar unui numpr de maximum 50 de studenți din Mioveni, fiind organizate de Universitatea Politehnica din Bucureşti, în colaborare cu Academia Oamenilor de Şţiinţă din România – secţiile Ştiinţe Tehnice și Ştiinţe Economice şi cu sprijinul Primăriei Mioveni.
La eveniment au participat coordonatorii programelor de master, respectiv prof. dr. univ. Miron Zapciu, prof. dr. ing. Lăcrămioara Diana Robescu, mai mulți profesori de la Universitatea Politehnica Bucureşti, conducerea Primăriei și a liceului, consilieri locali şi viitori masteranzi.

Top