Astfel vineri, 15 martie, in intervalul 12.45-13.00, angajatii Primariei Stefanesti vor opri activitatea.

La nivel national, activitatea in institutiile care au decis sa se alature omului de afaceri din Moldova va fi oprita timp de 15 minute la ora 15.00, decalarea protestului de la Stefanesti fiind cauzata de programul institutiei care este vineri pana la ora 14.00.

Edilul Ioana Jenica Dumitru a decis sa se alature acestei forme inedite de protest ca urmare a faptului ca lipsa autostrazilor din Romania este unul dintre motivele majore ale subdezvoltarii Romaniei:

,Am decis sa ma alatur celorlalti edili din tara, precum si organizatiilor civice la protestul #sieu deoarece de multa vreme nu s-a facut nimic in Romania in privinta construirii de autostrazi, iar tara sufera. Cea mai grava situatie din acest punct de vedere este in regiunea Nord-Est, care este si cea mai saraca din tara si care are cea mai mare nevoie de infrastructura. Si la nivelul judetului Arges situatia este la fel de grava. Autostrada Pitesti-Sibiu nu este un moft, ci o necesitate atat pentru mediul de afaceri, cat si pentru cetateni. Argesul pierde anual sute de milioane de euro pentru ca nu are aceasta autostrada. Toti primarii din Arges ar trebui sa se alature acestui protest si sa cerem toti construirea autostrazii Pitesti-Sibiu! Numai asa vom fi luati in seama de guvernanti! - a spus primărița.