Delegație din Danemarca - la CJ

53781094 2693849920641775 3744755047347519488 oPreședintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și vicepreședintele Ion Mînzînă au primit vizita unei delegații din Danemarca, condusă de deputatul Arne Ladegaard, alături de acționarii societății DanBred, societate ce își are sediul în comuna Slobozia, județul Argeș. 


În cadrul discuțiilor, oaspeții danezi au ținut să transmită mulțumiri conducerii Consiliului Județean Argeș pentru buna colaborare existentă la nivelul județului între administrație și mediul de afaceri, în acest caz în mod direct cu societatea DanBred.
La rândul său, președintele Dan Manu a precizat că pentru Consiliul Județean Argeș promovarea și susținerea mediului de afaceri argeșean reprezintă un punct important, ca și atragerea de noi investitori prin pârghiile pe care administrațiile locale le au, și anume dezvoltarea infrastructurii. În acest sens, în anul 2017, tema Sărbătorilor Argeșului și Muscelului a fost “Fabricat în Argeș”, ocazie cu care firmelor din județul nostru le-a fost înmânat, într-un cadru festiv și în fața a mii de persoane din întreaga țară, trofeul "Fabricat în Argeș". Mai mult, în același an, pentru implicarea activă în viața socială a comunității, societatea DANBRED Slobozia a obținut trofeul “Omul de Fier” la categoria SOCIAL. Și asta pentru că societatea comercială cu capital privat danez/român, ce activează în zootehnie - creșterea porcilor, DANBRED Slobozia este profund implicată în activitatea socială a localităților din zona de sud a județului. Astfel, în 2017, cu sprijinul companiei, a fost realizat un parc de joacă pentru copii în comuna Slobozia, iar în fiecare an aduce pentru 1.500 de copii bucuria Crăciunului prin acordarea de cadouri pentru cei mici. Tot în 2017, “Caravana cu medici”, proiect la nivel național pentru acordarea de servicii medicale gratuite populației din zonele defavorizate, a poposit în localitatea Slobozia, prin implicarea DANBRED Argeș. De asemenea, societatea a dotat cu mobilier mai multe clase din școlile din comună, a sponsorizat construcția Bazinului de apă din localitatea Slobozia și a dotat cu calculatoare laboratorul școlii din comuna Mozăceni. Consiliul Județean Argeș susține și promovează societățile și firmele care înțeleg astfel să se implice în viața comunităților locale. 
La întâlnire au participat și prefectul Emilian Dragnea, subprefectul Adrian Bughiu și primarul comunei Slobozia, Petre Funie.

Top