Discuții pentru preluarea FC Argeș

982947 ana maria prodanO mutare cu totul spectaculoasă se pregătește în culisele Ligii a doua, unde agentul Anamaria Prodan tocmai a intrat pe fir, alături de avocatul Dan Idita și afaceristul Claudiu Florică, acuzat de spălare de bani în dosarul „Microsoft”, pentru preluarea clubului FC Argeș.

 

Tridentul a fost prezent marți seara la discuții, aceștia purtând o primă rundă de negocieri cu oficialitățile din Pitești. Cristian Gentea, șeful PSD Pitești, președinte executiv al PSD Argeș, și președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș, a confirmat întâlnirea, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„DISCUȚIILE SUNT AVANSATE”

„Da, discuțiile sunt avansate! Trebuie să facem o asociație sportivă. Noi nu avem drept de promovare, iar până la 30 iunie trebuie să schimbăm entitatea clubului din public în privat. Dânșii și-au manifestat intenția de a veni lângă noi în calitate de finanțatori. Rămâne de văzut dacă vom bate palma cu dânșii sau cu altcineva.

Dânșii sunt cei mai insistenți, sunt hotărâți, la fel suntem și noi, pentru că la anul vrem să promovăm. Dan Idita (n.r - apropiat al familiei Reghecampf) știe foarte bine partea juridică, a fost prezent, ne ajută. De altfel, zilele viitoare va începe o discuție între juriști. 

Domnul Claudiu Florică dorește să vină investitor la FC Argeș, el a fost cel care ne-a contactat”, a declarat Cristian Gentea.

Articol preluat din GSP.ro

Top