AGPRESS.RO - Mioveni - A început montarea iluminatului pentru sărbători

Mioveni - A început montarea iluminatului pentru sărbători

1CF59BF2 9035 431B 8B7B5E7304CE6BAFÎn fiecare an, orașul Mioveni, frumos împodobit pentru sărbătorile de iarnă, a atras vizitatori din județ și din țară.

 

 ''Pentru a fi gata la timp, societatea noastră - responsabilă cu iluminatul ornamental pentru sărbători, a pus deja la punct primele detalii pentru sărbătorile de iarnă și a început montarea instalațiilor luminoase. Candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea, figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă ce vor împodobi stâlpii urmează să fie montate în diverse zone ale oraşului.

 Lucrările de montare a instalațiilor sunt executate de către angajații din cadrul Serviciului de Iluminat Public și vor viza atât centrul orașului cât și cartierele.

 Iluminatul festiv din oraşul Mioveni va fi pus in functiune la începutul lunii decembrie, pentru a marca începerea sărbătorilor de iarna - cea mai frumoasa perioada din an'', transmite SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL într-un comunicat

Top