Acte de vandalism la Mioveni

42DA4D4A 5E97 4004 BEDD E056CFD34AF4S-au înregistrat noi cazuri de distrugeri ce au vizat, de această dată, cartierul Racovița, strada Morii – parcul de agrement. Acestea au dus la distrugerea mobilierului din incintă (coșuri de gunoi, foișoare, grătare, cișmea de apă, aspersoare de irigație) și a vegetației dendrologice – pomi, gazon.


Periodic colegii noștri trebuie să înlocuiască sau, în măsura în care este posibil, să repare diverse obiecte de mobilier stradal, împrejmuiri din gard metalic, coșuri de gunoi, semne de circulație și nu numai.
Dacă nu sunt vandalizate, coșurile stradale sunt umplute cu gunoiul menajer al locatarilor care locuiesc în zonă. Cazul nu este nici singular, nici o noutate, însă dorim ca, printr-un efort comun, să păstrăm orașul curat și frumos.
Revenim cu rugămintea către cetăţenii care surprind astfel de fapte să le aducă imediat la cunoştinţa Poliţiei Locale Mioveni, la telefon 0348/445.855.
Curățenia orașului înseamnă dovadă de bun-simț, sănătate, respect față de ceea ce ne înconjoară, față de bunurile plătite din bani de la bugetul local, deci de la contribuabilul de rând.

Top