Topoloveni - parc ultramodern pentru cetățeni

AMENAJARE1La Topoloveni continuă investiţiile realizate de primarul Gheorghiţă Boţârcă. Una dintre cele mai importante investiţii derulate de primarul oraşului Topoloveni este legată de amenajarea parcului orăşenesc din localitate.

Primarul urmăreşte cu mare atenţie cum merg lucrările la acest parc, întregul proiect fiind realizat cu fonduri europene. „Nevoia de aer liber, iubirea de natură, faptul că localitatea este situată la trecerea dintre deal şi câmpie ne-a determinat să accesăm fonduri europene pentru realizarea unui asemenea spaţiu. Parcul va fi realizat pe o suprafaţă de două hectare şi jumătate şi va răspunde cerinţelor tuturor grupelor de vârstă, dar în special, ne adresăm tinerilor. Avem şi pentru bătrâni spaţii de recreere, de promenadă“, a declarat primarul Gheorghiţă Boţârcă. 

Primarul oraşului Topoloveni punctează că dotările acestui parc sunt unele moderne şi răspund celor mai înalte cerinţe actuale. „Este o amenajare la modă la vremea aceasta. Este un parc cu wireless, cu tot ce trebuie, cu lumină venită de la Soare şi dotat cu panouri fotovoltaice, cu supraveghere video pentru a putea asigura linişte şi si-guranţa cetăţenilor care vin să se relaxeze în parcul nostru. Chiar vreau să punctez că deşi lucrările nu sunt încheiate 100%, tinerii deja vin şi stau aici ore bune şi se relaxează, lucru care ne bucură foarte mult“, a mai declarat primarul oraşului Topoloveni, Gheorghiţă Boţârcă. 

Top