Un primar din Argeș - amenințat de un rival politic

dan stroe 600x410Primarul din Bradu, Dan Stroe a fost amenințat public de către un contracandidat la primărie. Primarul a avut o primă reacție chiar pe o rețea de socializare.

 

"Dragi brădeni, întotdeauna am considerat de cuviință că nu este necesar să răspund în mod public atacurilor, jignirilor și defăimărilor adresate mie sau familiei mele prin intermediul conturilor false de Facebook, considerând că dumneavoastră, cei care mă cunoașteți, nu dați atenție unor asemenea mizerii.

Se pare că, odată cu apropierea alegerilor de anul viitor, lucrurile încep să scape de sub control și să depășească orice limită. Concret, în ultimele sale postări în mediul online, un aspirant la funcția de primar, președinte al organizației ALDE Bradu, proferează amenințări cu moartea la adresa mea.

Vă invit să urmăriți comportamentul acestui personaj, iar cu această ocazie trag un semnal de alarmă către organele abilitate în legătură cu tupeul acestui individ!", scrie primarul Dan Stroe pe o reţea de socializare.

Top