CJ-ul își face arhivă digitală de 11 miliarde

arhdescărcareLa sfârșitul lunii trecute, instituția numărul 1 a județului a lansat pe piață o licitație a cărei valoare se ridică la nu mai puțin de 11 miliarde lei vechi. Așa cum se arată în anunțul publicat pe platforma de specialitate SICAP este vorba despre prestarea serviciilor de retrodigitalizare aferente proiectului cu titlul „Implementarea unor masuri si instrumente destinate imbunatatirii proceselor administrative in cadrul Consiliului Judetean Arges”.

 

Contractul are ca scop achizitia de servicii pentru retrodigitalizarea unor tipuri de documente aflate in arhiva Consiliului JudeteanArges. Dosarele care urmeaza sa intre in procesul de retrodigitalizare sunt organizate conform „Nomenclatorului arhivistic” al Consiliului Județean Argeș, pe structuri organizatorice, pe problem și termene de pastrare sau în birourile achizitorului. Serviciile de retrodigitalizare cu indexare a documentelor din arhiva Consiliul Judetean Arges vor fi urmatoarele:

  1. Pregatirea documentelor pentru scanare;
  2. Retrodigitalizare/scanare documente cu prelucrare electronica;
  3. Indexare, atribuirea de metadescriptori(indexi);
  4. Refacerea documentelor în forma initiala (dupa retrodigitalizare/scanare).

Banii nu provin însă din bugetul județului Argeș, proiectul fiind finanțat cu fonduri europene prin Programul Operational Capacitate Administrativa – POCA. Ofertele pot fi depuse până la data de 9 ianuarie 2020, iar criteriul de atribuire va fi raportul calitate-preț.

Top