AGPRESS.RO - Dorin Mărășoiu vrea canalizare la Călinești!

Dorin Mărășoiu vrea canalizare la Călinești!

marasoiu 2În ciuda disputelor politice șia tuturor problemelor din această perioadă, mi-a atras atenția o declaratie a lui Dorin Mărășoiu, candidat potential la primăria Călinești din partea Pro România, după mazilirea domniei sale de catre șefii PSD în urma unor idile nepermise zice-se în partid. În fine… detalii de neluat în seamă. Ce trebuie luat în seamă însă este că Dorin Mărășiu a făcut o declaratie în care spune că și-ar dori din suflet la Călinești canalizare…

Pentru cei care nu știu, Călinești este cea mai mare localitate rurală din județul Argeș și da, Dorin Mărășoiu are dreptate, aceasta nu are canalizare! În anul de grație 2020 cum ar zice ilustra Viorica Dancilă, această localitate care însumează 11.000 de suflete, nu are nici măcar un metro liniar de canalizare îngropată!

Incompetența și nesimțirea autoritășilor locale a fost de cea mai joasă speță. Astfel de lideri de comunități ca cei pe care i-a avut Călineștiul pînă astăzi nu ar trebui să existe, cel puțin nu în lumea civilizată, nu profesori de sport cu probleme penale, nu bătrîni care trag după ei dosare penale din cretacic, ci oameni noi cu o privire de ansamblu sănătoasă, corectă.

Dorin Mărășoiu pare unul dintre oamenii hotărîți să schimbe în bine Călineștiul, iar faptul că se gîndește la proiecte majore și utile pentru comunitate și nu la cum să facă una de un leu pe acolo - ca alții - îl plasează în pole position ca și candidat. Campania electorală care se apropie ar trebui să fie despre proiecte, idei și ce poate face fiecare pentru această comunitate calamitată în ultimii 30 de ani de proprii lideri!

Top