Primarul de la Priboieni: "Dacă trecem mai departe, Argeșul învinge"

4235262Primarul de la Priboieni are mari emoții. Mâine, Ansamblul Doina Cârcinovului, ansanblul comunei se luptă pentru intrarea în finală la Duelul Ansamblurilor, emisiune realizată de Cătălin Măruță la Pro TV. Până acum, Ansamblul Doina Cârcinovului a lăsat o impresie foarte bună în cadrul bătăliei, iar de data aceasta se duealează cu un Ansamblu din Hunedoara. 

 

Eu sper că vor veni învingători. Oricum, noi cei din Priboieni suntem de felul nostru învingători. Bineînțeles că sunt emoții, dar ne-am pregătit și sigur vom face față și de data aceasta. Am urmărit atent pregătirile și sunt încrezător - spune edilul Sorin Lupu.

De data aceasta, edilul din Priboieni nu va mai fi alături de ansamblu în cadrul emisiunii La Măruță, însă a pregătit o altă surpriză.

Ne vom aduna cu toții la căminul cultural din comună. Cu mic, cu mare, tineri, bătrâni, aici vom fi cu toții. Vom avea un videoproiector și o proiecție imensă. De aici vom urmări și vom vota - mai spune primarul Lupu.

Acesta are și un îndemn la toți argeșenii.

Depindem de sprijinul argeșenilor. Dacă vom trecem mai departe, Argeșul va învinge. De aceea, cu toții trebuie să fim uniți și să votăm. Cine iubește Argeșul, ne votează - mai spune primarul Sorin Lupu.

Top