Edilul din Lerești - impresii pozitive după Balul Gospodarilor

balul gospodarului deschidere 1 765x510Balul Gospodarilor a fost evenimentul care a unit pe toată lumea la Lerești, o comună frumoasă a județului Argeș. În cadrul balului, au participat tineri, dar și vârstnici ai comunei.

 

Din estimările noastre au fost un total de 350 de persoane. Muzică de calitate, voie bună, tinerețe, bătrânețe și multe amintiri pentru unii dintre noi. Am avut astfel de toate. Iar cel mai important a fost faptul că toți participați au îmbrăcat portul popular. Toată lumea a rămas impresionată de acest lucru - spune primarul comunei Lerești, Marin Toader.

În cadrul evenimentului, mari emoții au fost chiar și pentru edil.

Să știți că nu am mai luat parte de foarte mult timp la un astfel de eveniment. Din amintirile mele, precedentul bal a fost prin 1988. Au trecut așadar mulți ani de atunci - recunoaște edilul Toader.

Acesta s-a bucurat de faptul că evenimentului autorităților locale a prins la toți locuitorii comunei.

Impresiile oamenilor au fost foarte pozitive. S-au simțit foarte bine, ne-am povestit și apoi că și-au amintit de tinerețe. Acest lucru este cel mai important, prin joc, prin voie bună, am reușit să unim pe toată lumea. Mă gândesc serios să mai organizăm astfel de evenimente, iar următorul în văd chiar după Paște. Așadar, la Lerești vor mai fi astfel de baluri - promite primarul comunei.

Top