Coregraful de la Doina Cârcinovului - mesaj după obținerea locului 3

28238854 898428630331659 2226633656142126048 oDoina Cârcinovului s-a clasat pe locul 3 la Duelul Ansamblurilor.

 

Imediat, coregraful ansamblului a dorit să transmită un mesaj.

Dragi prieteni, marea competitie de la Pro Tv a luat sfârșit. După cum bine-știți mulți, ansamblul Doina Cârcinovului a obtinut premiul al III-lea in această competiție, fapt pentru care ne bucurăm enorm și suntem total mulțumiti. Dincolo de gurile rele, dincolo de păreri greșite ale anumitor oameni față de noi, dincolo de bârfe mai mici sau mai mari... cum că noi am fi nemulțumiți, vrem să vă spunem ca nu e nici vorbă de așa ceva! Ce-i drept, oamenii... susținătorii fiecărui ansamblu in parte, sunt liberi să-și spună părerile, însă, noi personal, avem tot respectul față de toate ansamblurile care au concurat. Îi felicităm sincer pe colegii de la Doina Bascovului pentru reusita lor. Felicităm de asemenea toate ansamblurile concurente, de la primul la ultimul, de la început până la sfârșit de competiție! Am întâlnit printre ei foarte mulți OAMENI în adevăratul sens al cuvântului, oameni cu care am făcut importante schimburi de cunoștințe, oameni care ne-au caștigat respectul, fie că e sau nu important pentru ei acest fapt! 
Acestea fiind spuse, vrem să mulțumim sincer tuturor susținătorilor! Mii de mulțumiri primăriei Priboieni, domnului primar Sorin Lupu, care ne-a fost alături trup si suflet, Consiliului Local Priboieni, părinților copiilor din ansamblu, locuitorilor din comună, din județ si din țară, care ne-au sustinut, îndrăgiților artiști Elisabeta Turcu si Gelu Voicu, ce ne-au insoțit cu drag în această competiție, tarafului ''Lăutarii'', condus de domnul Gelu Voicu, domnului Virgil Tabus de la Dans Popular Galați, domnului Vasile Stoia de la Junii Sibiului, echipei ''La Măruță'', Pro Tv și tuturor oamenilor care au avut legatură cu această competiție. 
În încheiere, țin să vă amintesc că actuala noastră prioritate este cazul micuțului Sebi, caz prezentat de solistul nostru, Serban Marian , intr-un frumos mesaj de pe pagina lui! Vă mulțumesc din suflet! Cu toată sinceritatea, Cristi Duinea.

Top