Crosul Centenarului la Mioveni

6462415C 0B0D 42AF 8E14C4C2FBBC1E9EConsiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, vă invită la ”Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei”, în perioada 28 - 29 Aprilie a.c, pe platoul Făget – punctul Izvorul Tămăduirii și pe data de 2 Mai în Centrul Civic al Orașului.

 

 "Organizatorii v-au pregătit pe platoul de la Făget, spectacole folclorice, dar și multe alte surprize, atmosfera de sărbătoare fiind completată de prezența meșterilor populari, a producătorilor și comercianților. Spectacolele vor începe de la ora 17.00 și vor continua până seara tarziu. În seara de duminică, 29 Aprilie, cei prezenți  se vor putea delecta cu melodiile unui îndragit artist de muzică populară.

 Pe data de 2 Mai vom sărbatori împreună ”Ziua Mondială a Tineretului”, care  se va desfășura în două locații, începând cu ora 10.00 - pe platoul Făget, unde va avea loc ”Crosul Centenarului”,  iar de la ora 11.00 în Centrul Civic, cei prezenți vor asista la mai multe activități  interesante, ziua încheindu-se cu un spectacol aniversar", transmite Centrul Cultural Mioveni.

Top