Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei - la Mioveni

4968BA35 52F8 45C8 A42181F02217B375Consiliul Local, Primăria Orașului și Centrul Cultural Mioveni, vă invită la ”Sărbătoarea Muncii, Primăverii și Bucuriei”, în perioada 28 - 29 Aprilie, pe platoul din Zona de Picnic Făget, și pe data de 2 Mai în Centrul Civic al Orașului.

 

 ”Sărbătoarea Muncii, Primăveri și Bucuriei” se va deschide Sâmbătă, 28 Aprilie, la ora 17.00, unde sunt așteptați toți locuitorii și nu numai, la un spectacol organizat cu prilejul zilei de 1 Mai. Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de artiștii și ansamblurile folclorice locale acompaniate de Taraful Centrului Cultural, evenimentul continuând până seara tărziu.

"Duminică, 29 Aprilie, tot în Zona de Picnic Făget, începând de la ora 17.00, un artist local va deschide cea de-a doua seară de spectacol. Petrecerea va  continua cu un recital al îndrăgitei artiste Maria Constantin care împreună cu Taraful Centrului Cultural vor încinge atmosfera pentru cei prezenți la eveniment.

Organizatorii v-au pregătit și alte surprize, precum și prezența meșterilor populari, a producătorilor locali și comercianților de produse agro-alimentare, iar cei mici se vor putea juca și relaxa într-un parc de distracții special amenajat pentru ei.

Seria evenimentelor se va încheia în data de 2 Mai, când  vom sărbatori împreună ”Ziua Mondială a Tineretului”, desfășurată  în două locații, începând cu ora 10.00 - pe platoul Făget, unde va avea loc ”Crosul Centenarului”,  iar de la ora 11.00 în Centrul Civic, cei prezenți vor asista la mai multe activități  interesante, ziua încheindu-se cu un spectacol oferit de elevii Centrului Cultural Mioveni și ai Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni", transmite Centrul Cultural Mioveni.

Top