Mioveni - Cel mai mare spectacol pentru copii din România

81F291C9 977E 4857 AC0192426E6ACE0DCel mai mare spectacol pentru copii din România va avea loc la Mioveni. 30 de actori, vedete, muzică , dansuri şi personaje de poveste, toate acestea într-un spectacol de basm ce va avea loc pe data de 4 iunie la Casa de Cultură a Sindicatelor Mioveni. 

FROZEN -Regatul Îngheţat este un spectacol muzical de excepţie, cu dansuri și momente de poveste. Costumele și decorurile de basm îi vor purta pe cei mici, și nu numai, într-o lume de vis alături de cele mai îndrăgite personaje: Prințesa Anna, Regina Elsa, Hans, Kristoff sau Olaf, sunt doar câteva dintre personajele cu care cei mici se vor întâlni la Mioveni,.  Decorurile vor fi o inovație folosindu-se tehnica de proiecție high- tech 3D virtual reality background combinată cu efecte de lumină și cu elemente de mobilier real, o premieră pentru un spectacol de teatru românesc.

Spectacolul s-a jucat la Sala Palatului, în Bucureşti, cu peste 5000 de spectatori. 

Evenimentul este organizat de către Centrul Cultural Mioveni cu sprijinul Primăriei Mioveni. 

Noul director al Centrului Cultural, Alin Călinescu vine cu o serie de proiecte pentru micuţii din Mioveni şi o mulţime de spectacole culturale în care cei mici să fie angrenaţi. 

Mai mult decât atât, copiii din Mioveni vor avea parte de o serie de spectacole şi surprize cu ocazia Zilei Copilului. 

Top