Spectacol inedit de dans la Filarmonica Piteşti

35418248 1030412450447566 5624081153796341760 nFilarmonica Piteşti organizează vineri, 22 iunie, de la ora 19.00, la Centrul Multifuncţional, un inedit spectacol de teatru şi dans în care este evocată perioada fracurilor şi a rochiilor de seară, etalate cu ani în urmă în saloanele înaltei societăţi. Două perechi de dansatori vor aduce în scenă, într-o notă personală, momente din filme celebre ca „Singing in the Rain” sau „Chicago”. De asemenea,

muzica lui Nat King Cole, Frank Sinatra, Shirley Bassey ne va introduce într-o lume aparte. 
Prin stilurile de dans abordate (vals lent, tango, quickstep, samba, step, rumba, jive, swing, cha cha cha, vals vienez şislow fox), spectatorii vor vedea frumuseţea dansului de cuplu, dar şi frumuseţea unei relaţii dintre un bărbat şi o femeie. Costumaţiile amintesc de apariţiile lui Fred Astaire și Ginger Rogers, dar şi de lumea tangoului argentinian sau de cea a Americii Latine. Spectacolul este adresat persoanelor de orice vârstă, surprinzând prin accente comice muzica specifică anilor 1930-1950. 
Dan Luca și Bianca Popa dansează împreună de 13 ani, primii şapte ani dedicându-i dansului sportiv de performanță. Deşi au fost campioni naționali la Formații Standard şi vicecampioni la Showdance Standard, au decis să urmeze o carieră artistică, performând în spectacole în jurul lumii la bordul navelor de croazieră. După experiența a opt contracte, au creat propriul spectacol de teatru-dans, premiera având loc tot la bordul unui vas de croazieră. 
Lisa Schieb și Dorinel Tomescu au început să danseze de la şase, respectiv nouă ani. De-a lungul timpului au participat şi au câştigat multe finale de dans din ţară şi din străinătate, Lisa Schieb fiind campioană naţională la dans sportiv. Ambii pregătesc copii, adolescenţi şi adulţi pentru competiţii, Lisa Schieb este antrenor de dans, iar Dorinel Tomescu, instructor atestat de Federaţia Română de Dans Sportiv. Cei doi dansează împreună de doi ani, acest proiect dându-le ocazia să performeze pe scenele din străinătate. 
Preţ unic bilet, 20 de lei. Abonamentele nu sunt valabile.

Top