Farseur din vocație, cu șarm, inteligență și umor, Horațiu Mălăele va face o noua demonstrație de virtuozitate într-o ediție specială a spectacolului „Sunt un orb”, varianta cu multe “lovituri de teatru”, așa cum trebuie să fie un bun show de improvizație.

Convins ca râsul va mântui, spectacolul “Sunt un orb” cuprinde câteva poezii de mare calitate, dar și proză scurtă. “Sunt mai multe elemente care formează acest spectacol, în care este vorba despre mine, dar este vorba și despre dumneavoastră“, spune Horațiu Mălăele.

Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizație, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentațiilor sale. Artistul își provoacă spectatorii cu umor și sinceritate într-un recital de neegalat, cu avertismentul: „pericol de râs în hohote“.

Prețul unui bilet este de 40 de lei.

Acestea se găsesc, în limita locurilor disponibile, atât la Casa de Cultură a Sindicatelor ”Dacia”, cât și la Centrul Cultural Mioveni, de luni până joi, în intervalul orar 8.00-16.00, iar vineri între orele 8.00 – 14.00.

Evenimentul este organizat de Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni.

Pentru informații suplimentare apelați numărul de telefon: 0348/445.856