AGPRESS.RO - Program de vară la Cinematograful București

Program de vară la Cinematograful București

afis 4 iulie 2019 688x1024Ţinând cont că a început, la 1 iulie, vacanța dintre stagiuni și sala e disponibilă, conducerea a decis modificarea programului de funcționare al Cinematografului „București”, în loc de sâmbătă și duminică, filmele vor fi difuzate joi și vineri, ora 19,00 în loc de 18.00.

 

Joi, 4 iulie 2019, de Ziua SUA, de la ora 19.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat filmul american „Sufletul petrecerii”, (titlul original: „Life of the Party” (SUA). Regia îi aparține lui Ben Falcone, în rolurile principale fiind Debby Ryan, Melissa McCarthy, Gillian Jacobs și Jacki Weaver. Filmul este o comedie spumoasă, cu o mulțime de situații care mai de care mai amuzante, deși începe trist. După ce soţul ei intentează divorţul fără prea multe explicaţii, o mamă de vârsta a doua decide să se întoarcă la facultate pentru a-şi termina studiile.

Prețul unui bilet este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Vineri, 5 iulie 2019, de la ora 19.00, la Cinematograful „€București” va fi proiectat filmul românesc „Rocker”. Regia e semnată de Marian Crișan, în rolurile principale fiind Dan Chiorean, Alin State, Ofelia Popii și Crina Semciuc.

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depășește limitele a ceea ce e social și moral acceptabil. Viața de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat și gata de a depăși orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure și să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi unește și mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

Prețul unui bilet la „Rocker” este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Top