Maraton al distracției, de 1 iunie, la Mioveni

Read more ...

Orașul Mioveni spune adio pandemiei și face primul mare pas spre normalitate, printr-un eveniment plin de surprize, zâmbete, culoare şi multă veselie, pentru a marca astfel, sărbătoarea copilăriei, 1 Iunie!

Primăria orașului, Consiliul Local și...

Read more ...

De 1 iunie, copiii se distrează la Pitești

Read more ...

Marți, 01.06.2021, Primăria Municipiului Pitești organizează, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, o serie de activități recreative și de manifestări artistice dedicate celor mici. Copiii participanți la evenimentele organizate în Piața...

Read more ...

Spitalul de Pediatrie face angajări

Read more ...

Spitalul de Pediatrie din Piteşti, Județul Argeș, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

  • asistent medical, specialitatea generalist, în Secția...

Read more ...

Vineri, fără apă în Găvana III

Read more ...

Societatea Apă Canal 2000 SA va sista furnizarea apei potabile în municipiul Piteşti, în ziua de vineri 04.12.2020, între orele 9 – 14, fiind afectaţi următorii utilizatorii din cartierul Găvana III:

  • blocurile: A2, A3, A4, A5, A6, B1, B2, B2A...

Read more ...

Remus Mihalcea: “Vreau să lupt în Parlament pentru ca România să nu mai treacă niciodată printr-o criză în care viața oamenilor poate fi o loterie”

Read more ...
Candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților, dr. Remus Mihalcea, managerul Spitalului Colentina din București, a ajutat de-a lungul carierei mulți argeșeni. Are 35 de ani și a fost medic la Spitalul Județean Argeș, la Spitalul de Pediatrie din...

Read more ...

Ștefan Dumitrache, candidat PSD Argeș pentru Camera Deputaților: “România poate fi modernizată prin programe social-democrate îmbinate cu tradițiile românești”

Read more ...
Din 2013 manager al Muzeului Municipal din Curtea de Argeș, viceprimar al municipiului Curte de Argeș, Ștefan Dumitrache este candidat al PSD Argeș la Camera Deputaților. În opinia sa, turismul poate fi cheia unei dezvoltări puternice a României...

Read more ...