Prognoza meteo pentru miercuri, 6 noiembrie 2019.
Vremea se va menţine deosebit de caldã pentru prima decadã a lunii noiembrie în cea mai mare parte a ţãrii, temperaturile maxime urmând a se încadra între 14...16 grade în Crişana şi în Maramureş şi 25...26 de grade în sudul Munteniei, iar minimele vor fi cuprinse în general între 6 şi 14 grade. În sud-vestul, vestul, centrul şi în nordul ţãrii, precum şi la deal şi la munte, cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua.
Ploile vor avea mai ales caracter de aversã, iar pe arii restrânse, cu precãdere în sud-vest, se vor totaliza cantitãţi de apã mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a intervalului.
Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare la munte.

Prognoza meteo pentru joi, 7 noiembrie 2019.
Regimul termic va fi caracterizat de valori cu mult mai ridicate decât cele normale datei în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil în sud-est, în timp ce, în restul teritoriului vor fi înnorãri, temporar va ploua, iar pe arii restrânse se vor înregistra cantitãţi de apã mai însemnate.
Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificãri la munte, iar în a doua parte a intervalului şi în sudul Banatului, viteze mai mari urmând însã a se înregistra pe creste.
Temperaturile maxime se vor încadra între 12 grade în nordul Moldovei şi 23 de grade în sudul Munteniei şi al Dobrogei, iar cele minime între 3 şi 15 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.