Fostul şef al Poliţiei Muni­cipiului Piteşti a trecut în rezervă la început de an, iar în lo­cul lui a fost împu­ter­nicit un poliţist din „aripa tânără” care de-a lungul ani­lor a avut rezultate remarcabile în dosarele intrumen­ta­te.

Iulian Olteanu a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Iona Cuza – Facultatea de Drept în anul 1995. A deţinut de-a lungul timpul mai multe funcţii de comandă, la structuri de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Argeş. În 2008 a fost numit adjunct al şefului Poliţiei Costeşti, iar din 2010 a devenit şef al Poliţiei Costeşti. În anul 2014 a fost împuternicit adjunct al şefului Poliţiei Piteşti, funcţie pe care a deţinut-o până la sfîrşitul lui 2016.

La comanda Poliției Pitești a fost numit prin împuternicire comisarul şef Sorin Marinescu, care a activat la Serviciul de Investigarea Criminalităţii Economice, dar a fost şi adjunct al Secţiei 3 Poliţie Piteşti. La Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, până în prezent, au fost depuse aproximativ 40 de cereri de trecere în rezervă prin pensionare, cel mai probabil de teama modificărilor legislative care le-ar putea micşora pensia.