f_400_250_16777215_00_images_electoral2016_gentea_4.jpgCandidatul PSD pentru Primăria Municipiului Piteşti, Cristian Gentea, a anuntat încă de la intrarea în competiţia administrativă  faptul că va prezenta o viziune menită să acopere toate mediile sociale importante în viaţa urbei. Dintre acestea, sectorul privat, investitorii care generează dezvoltare durabilă, ocupă un loc foarte important în agenda viitorului primar al Piteştiului, Cristian Gentea anunţând răspicat faptul că îşi doreşte să fie un sprijin dar și un partener eficient şi deschis al mediului de business local.

 

Cristian Gentea are in această perioadă o serie de întâlniri cu investitorii pitesteni și vrea ca după data de 27 septembrie, administrația locală să fie un sprijin real pentru mediul de afaceri din Piteşti. „Vreau ca în mandatul meu primăria să fie un partener real şi eficient pentru mediul de afaceri.” Acesta a anunţat principiile şi măsurile de bază din platfomrma dedicată sectorului privat, dar care va fi permanent actualizată în funcţie de nevoile şi proiectele pe care le are mediul de afaceri.

 

#Eficiență. Debirocratizare bazată pe proceduri simplificate. crearea unui Birou unic dedicat mediului privat; achiziții transparente

#Fiscalitate. Politici fiscale echilibrate, atractive și implementarea plăților online

#Infrastructură. Dezvoltarea de parcuri industriale și centre de business

#Predictibilitate. Program  de dezvoltare integrată  a infrastructurii care va permite companiilor să-și planifice structura ofertelor și să asigure competitivitatea soluțiilor oferite

#Suport. Program de granturi pentru antreprenorii din IT și cei din businessurile mici și mijlocii

#Administrație. Structuri specializate la nivelul Primăriei pentru proiecte europene, investitori, urbanism și HoReCa

#Oportunități: Dezvoltarea zonei metropolitane, dezvoltarea vieții sociale urbane prin evenimente de amploare menite să atragă turiști, păstrarea acasă a pepinierei de specialiști produși de universitățile locale.

Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Argeș.

Executat/Publicat de SC Info Media Online SRL – portal: www.agpress.ro

CUI mandatar financiar coordonator: 21200019