f_400_250_16777215_00_images_electoral2016_ion_dumitrache_poiana.jpgVești bune pentru locuitorii comunei conduse de edilul Ion Dumitrache! În srșit, acestia vor avea apă potabilă!

Din săptămâna Patimilor, aceștia suferă din cauza faptului că fie nu sunt deloc alimentaţi cu apă, fie curge cu ţârâita. Primarul Ion Dumitrache i-a cerut sprijinul chiar și premierului, asta după ce a bătut pe la toate instituţiile abilitate din judeţ, de la Prefectură până la Protecţia Consumatorului.

Societatea de Administrare și Exploatare a Patrimoniului și Serviciilor de Utilităţi Publice Argeș a pus în funcțiune un nou grup de pompare cu turaţie variabilă, complet automatizat, în stația de repompare Trivale, care face parte din „Microsistemul de alimentare cu apă platforma Cotmeana”. Prin montarea noilor pompe, achiziționate de Consiliul Județean Argeș, se dorește eliminarea problemelor apărute la alimentarea cu apă a populaţiei, în mod special pe timp de vară, principala hibă fiind presiunea. „Contractul de montare a sistemului de pompe s-a derulat în perioada 10 - 30 august. De marţi - miercuri încolo, sper să avem apă la capacitate normală. Sistemul actual de pompare nu mai face faţă. Este epuizat moral, de 30 de ani, de când se utilizează, numărul consumatorilor a crescut, iar acesta era suprasolicitat, ceea ce a creat probleme întregii comunităţi. Din 2014 fac demersuri să se monteze aceste pompe.”, ne-a declarat primarul Ion Dumitrache.